Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag omgevingsvergunning

  1. Bekendmakingen ruinerwold
  2. Aanvraag omgevingsvergunning wateractiviteit voor het aanleggen, plaatsen, in stand houden of veranderen van een dam met duiker nabij Dokter Larijweg 136 in Ruinerwold

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ruinerwold willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ruinerwold.

Er is een omgevingsvergunning verleend in Waterschap Drents Overijsselse Delta op het adres Dokter Larijweg in Ruinerwold, met daarbij de volgende melding:

Aanvraag omgevingsvergunning wateractiviteit voor het aanleggen, plaatsen, in stand houden of veranderen van een dam met duiker nabij Dokter Larijweg 136 in Ruinerwold

Er is door Waterschap Drents Overijsselse Delta hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Op 30 april 2024 heeft het dagelijks bestuur van Waterschap Drents Overijsselse Delta een aanvraag omgevingsvergunning wateractiviteit ontvangen voor het realiseren van een dam nabij Dokter Larijweg 136/136a/137 in Ruinerwold (dossiernummer Z/24/061639). Procedure De aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Dit betekent dat binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag een besluit wordt genomen. De termijn kan eventueel één keer worden verlengd met zes weken. Ook is het mogelijk dat de termijn wordt opgeschort als er aanvullende gegevens nodig zijn voor de beoordeling van de aanvraag Geen bezwaar U kunt nu geen bezwaar maken. Via een publicatie laten wij weten of de omgevingsververgunning wordt verleend of geweigerd. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over het besluit bekijken en bezwaar maken. Informatie Voor meer informatie over deze aanvraag kunt u contact met ons opnemen via vergunningen@wdodelta.nl onder vermelding van het genoemde dossiernummer.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ruinerwold