Search
Close this search box.

Vacature Adviseur Interne Controle

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Adviseur Interne Controle in Ruinerwold? Headhuntersteam is dan naar jou op zoek. De vacature van Adviseur Interne Controle En Beveiliging Informatievoorziening is beschikbaar per 08-04-2024 tot en met 07-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Adviseur Interne Controle En Beveiliging Informatievoorziening
Branche Banken/Financiële dienstverlening
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4000 – 4786
Uren p/w 16 – 32
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Adviseur Interne Controle? Je kunt contact opnemen met Ronald Kosse op het telefoonnummer 038-421 21 18 of per e-mail via r.kosse@headhuntersteam.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Adviseur Interne Controle Headhuntersteam 08-04-2024

Andere vacatures