Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Assistent (Project) Controller

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Assistent (Project) Controller in Ruinerwold? Lely Center Zuidwolde is dan naar jou op zoek. De vacature van Internetspecialist is beschikbaar per 31-05-2024 tot en met 29-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Internetspecialist
Branche Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 0 – 0
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 11
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Assistent (Project) Controller? Je kunt contact opnemen met Mieke De Haan op het telefoonnummer 658070333 of per e-mail via hr@zui.lelycenter.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Assistent (Project) Controller Lely Center Zuidwolde 31-05-2024

Andere vacatures