Search
Close this search box.

Vacature Bijbaan in de productie

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Bijbaan in de productie in Ruinerwold? Timing is dan naar jou op zoek. De vacature van Productiemedewerker Logistiek is beschikbaar per 17-05-2024 tot en met 16-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Productiemedewerker Logistiek
Branche Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 1 – 8
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Bijbaan in de productie? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via info@synprodo.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Bijbaan in de productie Timing 17-05-2024

Andere vacatures