Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Casemanager Jeugd

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Casemanager Jeugd in Ruinerwold? Maandag is dan naar jou op zoek. De vacature van Indicatiesteller Jeugd is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Indicatiesteller Jeugd
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3953 – 5830
Uren p/w 32 – 36
Aantal sollicitanten 6
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Casemanager Jeugd? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer #ERROR! of per e-mail via paidjah.davidsondescelles@maandag.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Casemanager Jeugd Maandag 16-05-2024

Andere vacatures