Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Chauffeur HelloFresh

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Chauffeur HelloFresh in Ruinerwold? Timing is dan naar jou op zoek. De vacature van Chauffeur Bestelauto is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Chauffeur Bestelauto
Branche Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Bijbaan
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 25 – 32
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Chauffeur HelloFresh? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via hellofreshnoord@timing.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Chauffeur HelloFresh Timing 03-06-2024

Andere vacatures