Search
Close this search box.

Vacature Consulent Inkomen

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Consulent Inkomen in Ruinerwold? Matchpartner is dan naar jou op zoek. De vacature van Consulent Inkomen is beschikbaar per 02-05-2024 tot en met 01-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Consulent Inkomen
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Freelance
Salarisindicatie (indien bekend) 3500 – 5000
Uren p/w 24 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Consulent Inkomen? Je kunt contact opnemen met Angela Tjapkes Angela Tjapkes op het telefoonnummer 31634464483 of per e-mail via angela@matchpartner.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Consulent Inkomen Matchpartner 02-05-2024

Andere vacatures