Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Elektromonteur

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Elektromonteur in Ruinerwold? VNOM is dan naar jou op zoek. De vacature van Elektromonteur is beschikbaar per 11-06-2024 tot en met 10-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Elektromonteur
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2500 – 2500
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Elektromonteur? Je kunt contact opnemen met De heer De Jong De heer De Jong op het telefoonnummer 030-3079262 of per e-mail via erik.de.jong@vnom.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Elektromonteur VNOM 11-06-2024

Andere vacatures