Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Ervaren operator

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Ervaren operator in Ruinerwold? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Cnc Operator is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Cnc Operator
Branche Overig
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 21 – 21
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Ervaren operator? Je kunt contact opnemen met Sarina Massier Sarina Massier op het telefoonnummer 0522-237910 of per e-mail via meppel@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Ervaren operator Randstad 27-05-2024

Andere vacatures