Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Familierecht Notarieel Medewerker

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Familierecht Notarieel Medewerker in Ruinerwold? Lexis Notarissen is dan naar jou op zoek. De vacature van Notarieel Medewerker is beschikbaar per 03-04-2024 tot en met 01-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Notarieel Medewerker
Branche Juridische dienstverlening
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 2700 – 3100
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 12
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Familierecht Notarieel Medewerker? Je kunt contact opnemen met Cynthia Oudman op het telefoonnummer 31522820310 of per e-mail via c.oudman@lexisnotarissen.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Familierecht Notarieel Medewerker Lexis Notarissen 03-04-2024

Andere vacatures