Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Huisvesting | Bouwen en verbouwen

  1. Bekendmakingen ruinerwold
  2. GEMEENTEBLAD[Kennisgeving ontwerpbesluit: Ruinerwold, Kraloo 2]

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ruinerwold willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ruinerwold.

Er is een Huisvesting | Bouwen en verbouwen verleend in Meppel op het adres Kraloo in Ruinerwold, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLAD[Kennisgeving ontwerpbesluit: Ruinerwold, Kraloo 2]

Er is door Meppel hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

[Kennisgeving ontwerpbesluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Uitgebreide voorbereidingsprocedure Burgemeester en wethouders van de gemeente De Wolden hebben het voornemen vergunning te verlenen: • voor het uitbreiden van de bestaande inrichting (activiteit milieuverantwoord ondernemen) op het perceel Kraloo 2 in Ruinerwold. Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 14 mei 2015 zes weken ter inzage in het gemeentehuis op werkdagen van 8.30 tot 13.30 uur, woensdag tot 16.00 uur en woensdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Gedurende deze periode kan een ieder schriftelijk zienswijzen inbrengen. Deze zienswijzen kunt u richten aan het college van B&W van de gemeente De Wolden, Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde. Ook kunt u mondeling zienswijzen inbrengen. Hiervoor wordt een hoorzitting georganiseerd na telefonische afspraak.]

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ruinerwold