Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen ruinerwold
  2. GEMEENTEBLADAfgegeven Verklaring van Geen Bezwaar aan Stichting Oldtimerdag Ruinerwold voor de Oldtimerdag Ruinerwold op zaterdag 19 augustus 2023 van 12:00 uur tot 16:00 uur waarbij de route gedeeltelijk door de Gemeente Staphorst gaat

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ruinerwold willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ruinerwold.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in Staphorst op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADAfgegeven Verklaring van Geen Bezwaar aan Stichting Oldtimerdag Ruinerwold voor de Oldtimerdag Ruinerwold op zaterdag 19 augustus 2023 van 12:00 uur tot 16:00 uur waarbij de route gedeeltelijk door de Gemeente Staphorst gaat

Er is door Staphorst hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Binnen 6 weken na verzenddatum kunnen belanghebbenden tegen dit besluit een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ruinerwold