Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen ruinerwold
  2. GEMEENTEBLADEVENEMENTEN: Ingekomen aanvraag: Café De Kastelein Ruinerwold, groenstrook achter café, zondag 3 juli 2022 van 14.00 tot 22.00 uur, Foodtruckfestival (19 februari 2022)

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ruinerwold willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ruinerwold.

Er is een Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid verleend in De Wolden op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADEVENEMENTEN: Ingekomen aanvraag: Café De Kastelein Ruinerwold, groenstrook achter café, zondag 3 juli 2022 van 14.00 tot 22.00 uur, Foodtruckfestival (19 februari 2022)

Er is door De Wolden hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?Een evenementenvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming tekrijgen voor het organiseren van een vergunningsplichtig evenement. Met dit bericht laatde gemeente u dit weten. Zodat u hiervan tijdig kennis kunt nemen.Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?De gemeente heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen en neemt binnen 8weken na ontvangst een besluit op de aanvraag. Als de vergunning wordt verleend,publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten metinformatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?Het is mogelijk om de aanvraag alvast op afspraak in te zien op het gemeentehuis. Voorinformatie over het bekijken van de documenten, voor het maken van een afspraak ofandere vragen kunt u bellen. Dit kan via het telefoonnummer 14 0528.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ruinerwold