Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen ruinerwold
  2. GEMEENTEBLADIngekomen aanvragen omgevingsvergunning: Ruinerwold, Sectie L, nr. 216 nabij Oosteinde 7: bouwen van een woning in het kader van ruimte voor ruimte (16-06-2021)

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ruinerwold willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ruinerwold.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in De Wolden op het adres Oosteinde in Ruinerwold, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADIngekomen aanvragen omgevingsvergunning: Ruinerwold, Sectie L, nr. 216 nabij Oosteinde 7: bouwen van een woning in het kader van ruimte voor ruimte (16-06-2021)

Er is door De Wolden hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Ter inzage:De aanvraag kunt u inzien tijdens de openingstijden van de gemeentewinkel. Hiervoor dient (vanwege corona maatregelen) u een afspraak te maken via 14 0528 of gemeente@dewolden.nl.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ruinerwold