Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen ruinerwold
  2. GEMEENTEBLADKennisgeving ontvangst RX-AANVRBS, Dokter Larijweg 126, 7961NS Ruinerwold

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ruinerwold willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ruinerwold.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in De Wolden op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADKennisgeving ontvangst RX-AANVRBS, Dokter Larijweg 126, 7961NS Ruinerwold

Er is door De Wolden hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Op 10 juli 2023 is een aanvraag ontvangen voor het bouwen van een kapschuur op locatie Dokter Larijweg 126, 7961NS Ruinerwold. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000022. De aanvraag betreft de volgende activiteiten:•het bouwen van een bouwwerkProcedureDe aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente De Wolden via het mailadres gemeente@dewolden.nl of telefoonnummer 14-0528.Het college van Burgemeester en Wethouders van De Wolden.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ruinerwold