Search
Close this search box.

Aanvraag Natuur en milieu | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen ruinerwold
  2. GEMEENTEBLADPublicatie melding Activiteitenbesluit milieubeheer: Installatiebedrijf Herold Pouwels B.V., Westerweiden Perceel RNW00-M-1461, Ruinerwold. De melding heeft betrekking op het oprichten van een installatiebedrijf.

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ruinerwold willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ruinerwold.

Er is een Natuur en milieu | Organisatie en beleid verleend in De Wolden op het adres Westerweiden in Ruinerwold, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADPublicatie melding Activiteitenbesluit milieubeheer: Installatiebedrijf Herold Pouwels B.V., Westerweiden Perceel RNW00-M-1461, Ruinerwold. De melding heeft betrekking op het oprichten van een installatiebedrijf.

Er is door De Wolden hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Tegen deze melding kan geen bezwaar worden ingediend. Deze publicatie betreft slechts een wettelijk verplichte bekendmaking.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ruinerwold