Search
Close this search box.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen ruinerwold
  2. GEMEENTEBLADVaststelling bestemmingsplan Dijkhuizen 28-30, Ruinerwold

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ruinerwold willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ruinerwold.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in De Wolden op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADVaststelling bestemmingsplan Dijkhuizen 28-30, Ruinerwold

Er is door De Wolden hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Burgemeester en wethouders van De Wolden maken bekend dat de gemeenteraad op 27 januari 2022 het bestemmingsplan “Dijkhuizen 28-30, Ruinerwold ” heeft vastgesteld. Het planHet perceel Dijkhuizen 28-30 is gelegen op de kruising van Dijkhuizen en Vorenwolde te Ruinerwold, kadastraal bekend sectie F, nummers 2614, 2676 en 3040 (deels). De percelen hebben op dit moment de bestemming “centrum” en “groen”, het bestaande pand op de centrumbestemming zal worden gesloopt. Het bestemmingsplan “Dijkhuizen 28-30, Ruinerwold” voorziet in het mogelijk maken van een woongebouw met parkeerkelder voor 20 appartementen van diverse afmetingen.Ter inzageHet vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan liggen van 10 februari 2022 ter inzage. Inzien kan via:1.Een bezoek aan de gemeentewinkel, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde; Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus is het gemeentehuis alleen op afspraak te bezoeken. 1.De gemeentelijke website: www.dewolden.nl/bestemmingsplan2.www.ruimtelijkeplannen.nl. Zoek op planidentificatie NL.IMRO.1690.BP00470-VG01 BeroepGedurende de termijn van ter inzage legging kan beroep worden ingesteld tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage. InwerkingtredingHet bestemmingsplan treedt in principe in werking op 24 maart 2022 Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat er over het verzoek is beslist.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ruinerwold