Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen ruinerwold
  2. GEMEENTEBLADVaststelling bestemmingsplan ‘Dr. Larijweg 87, Ruinerwold’

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ruinerwold willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ruinerwold.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in De Wolden op het adres Dokter Larijweg in Ruinerwold, met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADVaststelling bestemmingsplan ‘Dr. Larijweg 87, Ruinerwold’

Er is door De Wolden hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Burgemeester en wethouders van De Wolden maken bekend dat op 24 juni 2021 de gemeenteraad van De Wolden het bestemmingsplan ‘Dr. Larijweg 87, Ruinerwold’ heeft vastgesteld. Het planHet bestemmingsplan maakt in het kader van de ruimte-voor-ruimte-regeling (compensatie voor het slopen van drie stallen) de herontwikkeling van dag- en verblijfsrecreatie, een kleinschalige paardenhouderij en een kantoorruimte mogelijk. Daarnaast wordt in het kader van een vrijkomend voormalig agrarisch bedrijf het ambachtelijke houtbewerkingsbedrijf voortgezet.Ter inzageHet vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan liggen vanaf 15 juli 2021 tot en met 25 augustus 2021 ter inzage. Inzien kan via:1.Een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde (op afspraak);2.De gemeentelijke website: www.dewolden.nl/bestemmingsplan;3.www.ruimtelijkeplannen.nl, zoek op plan-ID-nummer: NL.IMRO.1690.BP00448-VG01.Beroep Gedurende de termijn van ter inzage legging kan beroep worden ingediend tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage.InwerkingtredingHet bestemmingsplan treedt in principe in werking op 26 augustus 2021. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat er over het verzoek is beslist.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ruinerwold