Search
Close this search box.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen ruinerwold
  2. GEMEENTEBLADVerlenging beslistermijn, De Wiede Akker 24 (Sectie M, perceelnummer 1561), 7961ED Ruinerwold: het bouwen van een tijdelijke woning in kapschuur (8 mei 2024)

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ruinerwold willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ruinerwold.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in De Wolden op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADVerlenging beslistermijn, De Wiede Akker 24 (Sectie M, perceelnummer 1561), 7961ED Ruinerwold: het bouwen van een tijdelijke woning in kapschuur (8 mei 2024)

Er is door De Wolden hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?De gemeente publiceert dit bericht om de omgeving op de hoogte te stellen dat de behandeling van de ontvangen aanvraag met zaaknummer Z2024-00000378 is verlengd.Op 8 mei 2024 heeft de gemeente een besluit genomen om de beslistermijn van 8 weken te verlengen met 6 weken (conform artikel 3.9 lid 2 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht).

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ruinerwold