Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen ruinerwold
  2. GEMEENTEBLADVerlenging beslistermijn, Sectie E, perceel 2121 (Westerweiden) te Ruinerwold: bouwen van een bedrijfsloods met 3 units en realiseren van 2 uitwegen (16 april 2024)

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ruinerwold willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ruinerwold.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in De Wolden op het adres in , met daarbij de volgende melding:

GEMEENTEBLADVerlenging beslistermijn, Sectie E, perceel 2121 (Westerweiden) te Ruinerwold: bouwen van een bedrijfsloods met 3 units en realiseren van 2 uitwegen (16 april 2024)

Er is door De Wolden hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?De gemeente publiceert dit bericht om de omgeving op de hoogte te stellen dat de behandeling van de ontvangen aanvraag met zaaknummer Z2023-00000872 is verlengd.Op 16 april 2024 heeft de gemeente een besluit genomen om de beslistermijn van 8 weken te verlengen met 6 weken (conform artikel 3.9 lid 2 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht). Dit betekent dat wij nu uiterlijk 29 mei 2024 een beslissing nemen op deze aanvraag.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ruinerwold