Search
Close this search box.

Vacature Huishoudelijk Medewerker - Huishoudelijk Medewerker

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Huishoudelijk Medewerker - Huishoudelijk Medewerker in Ruinerwold? NNCZ is dan naar jou op zoek. De vacature van Huishoudelijk Medewerker Thuiszorg is beschikbaar per 29-05-2024 tot en met 28-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Huishoudelijk Medewerker Thuiszorg
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2116 – 2581
Uren p/w 20 – 20
Aantal sollicitanten 4
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Huishoudelijk Medewerker - Huishoudelijk Medewerker? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Huishoudelijk Medewerker – Huishoudelijk Medewerker NNCZ 29-05-2024

Andere vacatures