Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag bouwvergunning

  1. Bekendmakingen ruinerwold
  2. Ingetrokken aanvraag omgevingsvergunning op locatie De Wiede Akker 24 (Sectie M, perceelnummer 1561), 7961ED Ruinerwold

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ruinerwold willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ruinerwold.

Er is een bouwvergunning verleend in De Wolden op het adres in , met daarbij de volgende melding:

Ingetrokken aanvraag omgevingsvergunning op locatie De Wiede Akker 24 (Sectie M, perceelnummer 1561), 7961ED Ruinerwold

Er is door De Wolden hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Op 15 maart 2024 is een aanvraag ontvangen het bouwen van een tijdelijke woning in kapschuur op locatie De Wiede Akker 24 (Sectie M, perceelnummer 1561), 7961ED Ruinerwold. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2024-00000378. De aanvraag is op 17 juni 2024 door de aanvrager ingetrokken. Er wordt geen besluit genomen op deze aanvraag. Reageren Tegen het intrekken van deze aanvraag staat voor derden geen rechtsmogelijkheid open. Vragen? Voor informatie over het bekijken van de documenten, voor het maken van een afspraak of andere vragen kunt u ons bellen via het algemene telefoonnummer 14 0528.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ruinerwold