Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Junior projectmanager

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Junior projectmanager in Ruinerwold? Eminent Groep is dan naar jou op zoek. De vacature van Projectmanager is beschikbaar per 13-05-2024 tot en met 12-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Projectmanager
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2500 – 3500
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Junior projectmanager? Je kunt contact opnemen met Ruben de Weerd op het telefoonnummer 06 - 81 01 43 08 of per e-mail via r.deweerd@eminentgroep.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Junior projectmanager Eminent Groep 13-05-2024

Andere vacatures