Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Kantinemedewerker Cateringmedewerker

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Kantinemedewerker Cateringmedewerker in Ruinerwold? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Partycatering is beschikbaar per 22-05-2024 tot en met 21-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Partycatering
Branche Horeca
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2253 – 2253
Uren p/w 20 – 20
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Kantinemedewerker Cateringmedewerker? Je kunt contact opnemen met Hewin Lewerissa Hewin Lewerissa op het telefoonnummer Hewin Lewerissa of per e-mail via h.lewerissa@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Kantinemedewerker Cateringmedewerker Olympia 22-05-2024

Andere vacatures