Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Keuringsmonteur zorghulpmiddelen

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Keuringsmonteur zorghulpmiddelen in Ruinerwold? Tempo-Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Apk-keurmeester is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Apk-keurmeester
Branche Telecom
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3323 – 3323
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Keuringsmonteur zorghulpmiddelen? Je kunt contact opnemen met Jessica van Brienen Jessica van Brienen op het telefoonnummer 06-22484210 of per e-mail via technisch@tempo-team.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Keuringsmonteur zorghulpmiddelen Tempo-Team 27-05-2024

Andere vacatures