Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Koerier of Bezorger met rijbewijs B

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Koerier of Bezorger met rijbewijs B in Ruinerwold? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Chauffeur Bezorger is beschikbaar per 30-05-2024 tot en met 30-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Chauffeur Bezorger
Branche Overig
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 15 – 15
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Koerier of Bezorger met rijbewijs B? Je kunt contact opnemen met Marjan van der Vegt Marjan van der Vegt op het telefoonnummer 0521-385300 of per e-mail via marjan.van.der.vegt@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Koerier of Bezorger met rijbewijs B Randstad 30-05-2024

Andere vacatures