Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Logistiek medewerker, Lekkerland

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Logistiek medewerker, Lekkerland in Ruinerwold? Tempo-Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Logistiek Medewerker is beschikbaar per 28-05-2024 tot en met 27-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Logistiek Medewerker
Branche Overig
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 16 – 16
Uren p/w 36 – 36
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Logistiek medewerker, Lekkerland? Je kunt contact opnemen met Alisa Alisa op het telefoonnummer 384261999 of per e-mail via recruitment.noordoost@tempo-team.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Logistiek medewerker, Lekkerland Tempo-Team 28-05-2024

Andere vacatures