Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Manager Technology

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Manager Technology in Ruinerwold? Processionals is dan naar jou op zoek. De vacature van Manager Engineering is beschikbaar per 08-05-2024 tot en met 08-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Manager Engineering
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4760 – 6850
Uren p/w 38 – 38
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Manager Technology? Je kunt contact opnemen met Brenden Eijkelkamp op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via brenden.eijkelkamp@processionals.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Manager Technology Processionals 08-05-2024

Andere vacatures