Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Medewerker Buurthuiskamer

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Medewerker Buurthuiskamer in Ruinerwold? Leger des Heils is dan naar jou op zoek. De vacature van Buurtsportcoach is beschikbaar per 02-06-2024 tot en met 01-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Buurtsportcoach
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 2773 – 3968
Uren p/w 16 – 16
Aantal sollicitanten 7
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Medewerker Buurthuiskamer? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Medewerker Buurthuiskamer Leger des Heils 02-06-2024

Andere vacatures