Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Medewerker lakkerij, Scania Production Meppel B.V.

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Medewerker lakkerij, Scania Production Meppel B.V. in Ruinerwold? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Lakkerij is beschikbaar per 10-06-2024 tot en met 10-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Lakkerij
Branche Overig
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 15 – 15
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Medewerker lakkerij, Scania Production Meppel B.V.? Je kunt contact opnemen met Lorenzo van de Pol Lorenzo van de Pol op het telefoonnummer 038 337 1918 of per e-mail via recruitment.scania@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Medewerker lakkerij, Scania Production Meppel B.V. Randstad 10-06-2024

Andere vacatures