Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Operator dagdienst

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Operator dagdienst in Ruinerwold? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Cnc Operator is beschikbaar per 06-06-2024 tot en met 06-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Cnc Operator
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 3350 – 3350
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Operator dagdienst? Je kunt contact opnemen met Janette Hollemans Janette Hollemans op het telefoonnummer 06-10687925 of per e-mail via janette.hollemans@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Operator dagdienst Randstad 06-06-2024

Andere vacatures