Search
Close this search box.

Vacature Orderpicker in dagdiensten!

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Orderpicker in dagdiensten! in Ruinerwold? Wolfram Chain is dan naar jou op zoek. De vacature van Orderpicker is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Orderpicker
Branche Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2500 – 2600
Uren p/w 36 – 36
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Orderpicker in dagdiensten!? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via zwolle@wolframchain.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Orderpicker in dagdiensten! Wolfram Chain 16-05-2024

Andere vacatures