Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Pedagogische Onderwijsondersteuner

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Pedagogische Onderwijsondersteuner in Ruinerwold? Agrarisch Opleidingscentrum Terra is dan naar jou op zoek. De vacature van Onderwijsassistent is beschikbaar per 12-06-2024 tot en met 11-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Onderwijsassistent
Branche Onderwijs/Opleiding
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 5078 – 5078
Uren p/w 1 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Pedagogische Onderwijsondersteuner? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Pedagogische Onderwijsondersteuner Agrarisch Opleidingscentrum Terra 12-06-2024

Andere vacatures