Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Productiemedewerker zuivel

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Productiemedewerker zuivel in Ruinerwold? Stiptwerk BV is dan naar jou op zoek. De vacature van Productiemedewerker Vervaardiging Van Zuivelproducten is beschikbaar per 28-03-2024 tot en met 27-05-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Productiemedewerker Vervaardiging Van Zuivelproducten
Branche Overig
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 8 – 40
Aantal sollicitanten 5
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Productiemedewerker zuivel? Je kunt contact opnemen met Marjanne Holterman op het telefoonnummer 522746222 of per e-mail via staphorst@stiptwerk.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Productiemedewerker zuivel Stiptwerk BV 28-03-2024

Andere vacatures