Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Projectleider Bedrijfsontwikkeling Intensieve Veehouderij

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Projectleider Bedrijfsontwikkeling Intensieve Veehouderij in Ruinerwold? Agrifirm Group is dan naar jou op zoek. De vacature van Adviseur Bedrijfsvoering is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Adviseur Bedrijfsvoering
Branche Handel/Groothandel
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4500 – 6600
Uren p/w 1 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Projectleider Bedrijfsontwikkeling Intensieve Veehouderij? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Projectleider Bedrijfsontwikkeling Intensieve Veehouderij Agrifirm Group 03-06-2024

Andere vacatures