Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Natuur en milieu | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen ruinerwold
  2. PROVINCIAAL BLADTerinzagelegging besluit Wet natuurbescherming voor het onderdeel gebiedsbescherming – Kraloo 1, 7961 LG Ruinerwold

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ruinerwold willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ruinerwold.

Er is een Natuur en milieu | Organisatie en beleid verleend in Drenthe op het adres Kraloo in Ruinerwold, met daarbij de volgende melding:

PROVINCIAAL BLADTerinzagelegging besluit Wet natuurbescherming voor het onderdeel gebiedsbescherming – Kraloo 1, 7961 LG Ruinerwold

Er is door Drenthe hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Gedeputeerde Staten van Drenthe delen mee dat zij volgens artikel 2.7, lid 2, van de Wet natuurbescherming hebben besloten de vergunning van 13 juni 2016 (kenmerk 201501993) in te trekken voor:Een pluimveehouderij, Kraloo 1, 7961 LG Ruinerwold.De intrekking vindt plaats omdat het bedrijf is beëindigd en is aangekocht door de provincie Noord-Brabant.U kunt het besluit en bijbehorende stukken tot en met 27 juni 2022 digitaal inzien. Klik op de link ‘Bekijk documenten’ om de documenten te bekijken.Tot en met 27 juni 2022 kunnen belanghebbenden op grond van het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht beroep instellen bij de rechtbank Noord-Nederland. Voor meer informatie over het instellen van beroep verwijzen wij u naar www.provincie.drenthe.nl/bezwaarprocedure.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ruinerwold