Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Regisseur Ruimtelijke Ontwikkeling (32 uur)

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Regisseur Ruimtelijke Ontwikkeling (32 uur) in Ruinerwold? Maandag is dan naar jou op zoek. De vacature van Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling is beschikbaar per 13-06-2024 tot en met 12-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3953 – 5830
Uren p/w 24 – 36
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Regisseur Ruimtelijke Ontwikkeling (32 uur)? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer #ERROR! of per e-mail via loes.oldejans@maandag.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Regisseur Ruimtelijke Ontwikkeling (32 uur) Maandag 13-06-2024

Andere vacatures