Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen ruinerwold
  2. STAATSCOURANTOntwerp bestemmingsplan Dokter Larijweg 81a, Ruinerwold

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ruinerwold willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ruinerwold.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in De Wolden op het adres Dokter Larijweg in Ruinerwold, met daarbij de volgende melding:

STAATSCOURANTOntwerp bestemmingsplan Dokter Larijweg 81a, Ruinerwold

Er is door De Wolden hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

De ontwikkeling van het bestemmingsplan Dokter Larijweg 81a, Ruinerwold is zover gevorderd dat de officiële procedure van start gaat. B&W van De Wolden maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening dan ook de ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan bekend.Het planAanleiding voor het bestemmingsplan vormt een bedrijfsuitbreiding van de Coöperatieve Grasdrogerij Ruinerwold op het perceel Dokter Larijweg 81 te Ruinerwold, kadastraal bekend Ruinerwold sectie M nummer 416. Concreet voorziet het plan in de bouw van een opslagloods bij het grasdrogerijbedrijf. De loods wordt in de zomermaanden gebruikt voor stalling van stro- en grasbalen en in de winter voor de stalling van machines en voertuigen. Binnen de nieuwe loods gaan geen productieactiviteiten van het bedrijf plaatsvinden.Ter inzageHet ontwerpbestemmingsplan en het conceptraadsbesluit liggen van 15 september 2016 tot en met 26 oktober 2016 ter inzage. Inzien:1.in gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde;2.dewolden.nl/bestemmingsplan;3.www.ruimtelijkeplannen.nl zoek op planidentificatienummer NL.IMRO.1690.BP00387-0301ZienswijzeIedereen kan gedurende de bovengenoemde termijn een zienswijze indienen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad. Schriftelijk kan dit via Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde. Indien u een mondeling uw zienswijze wilt geven moet u vooraf een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met dhr. Sander Slijkhuis van de afdeling Ruimte (T. 14 0528). Zuidwolde, 14 september 2016Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ruinerwold