Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen ruinerwold
  2. STAATSCOURANTOntwerp bestemmingsplan ‘Hoek Westerweiden – Kerkweg, Ruinerwold’

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ruinerwold willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ruinerwold.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in De Wolden op het adres Kerkweg in Ruinerwold, met daarbij de volgende melding:

STAATSCOURANTOntwerp bestemmingsplan ‘Hoek Westerweiden – Kerkweg, Ruinerwold’

Er is door De Wolden hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Burgemeesters en wethouders van De Wolden maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Hoek Westerweiden – Kerkweg, Ruinerwold’ ter inzage wordt gelegd. Dit wordt bekend gemaakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.Het planHet plangebied is gelegen aan de zuidkant van het bedrijventerrein Hoge Akkers in Ruinerwold en maakt hier eigenlijk al deel van uit. Op de gronden (nu in gebruik als weiland) die zijn gelegen op de hoek van de Kerkweg en de Westerweiden worden twee bedrijfskavels ontwikkeld.Ter inzageHet ontwerpbestemmingsplan ligt van 20 juni 2019 tot en met 31 juli 2019 ter inzage. Inzien kan via:1.Een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde;2.De gemeentelijke website:  www.dewolden.nl/bestemmingsplan;3.www.ruimtelijkeplannen.nl, zoek op plan-ID-nummer: NL.IMRO.1690.BP00442-0301.ZienswijzeEen ieder kan tijdens bovengenoemde periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van De Wolden, Postbus 20, 7920 AA, Zuidwolde. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken. Hiervoor kan contact opgenomen worden met team Ruimtelijke Ontwikkeling (tel. 140528).

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ruinerwold