Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen ruinerwold
  2. STAATSCOURANTOntwerpbestemmingsplan Dijkhuizen 18, Ruinerwold

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ruinerwold willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ruinerwold.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in De Wolden op het adres Dijkhuizen in Ruinerwold, met daarbij de volgende melding:

STAATSCOURANTOntwerpbestemmingsplan Dijkhuizen 18, Ruinerwold

Er is door De Wolden hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Burgemeester en wethouders van De Wolden leggen het ontwerpbestemmingsplan “Dijkhuizen 18, Ruinerwold” ter inzage. Dit wordt bekend gemaakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.Het planHet plan omvat het voornemen om de bestaande inpandige woning op het perceel Dijkhuizen 18 in zijn geheel te gaan inrichten als bedrijfsruimte en de woonfunctie te verplaatsen naar het op het achtererf gelegen karakteristieke pakhuis van de voormalige molen. Ten behoeve van deze verplaatsing zal het pakhuis deels verbouwd en deels herbouwd worden. Ter inzageHet ontwerpbestemmingsplan ligt van 13 oktober t/m 23 november 2016ter inzage. Inzien kan via:1.Een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. 2.De gemeentelijke website: www.dewolden.nl/inzienbestemmingsplannen.3.www.ruimtelijkeplannen.nl zoek op planidentificiatie: NL.IMRO.1690.00397-0301.ZienswijzenEen ieder kan tijdens bovengenoemde periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van De Wolden, Postbus 20, 7920 AA, Zuidwolde. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken. Hiervoor kan contact opgenomen worden met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling tel. 140528.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ruinerwold