Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

  1. Bekendmakingen ruinerwold
  2. STAATSCOURANTOntwerpbestemmingsplan “Herontwikkeling De Dissel, Ruinerwold”

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ruinerwold willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ruinerwold.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid verleend in De Wolden op het adres Burgemeester Buitenweg in Ruinerwold, met daarbij de volgende melding:

STAATSCOURANTOntwerpbestemmingsplan "Herontwikkeling De Dissel, Ruinerwold"

Er is door De Wolden hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Burgemeester en wethouders van De Wolden leggen het ontwerpbestemmingsplan “Herontwikkeling De Dissel, Ruinerwold” ter inzage. Dit wordt bekend gemaakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.Het planEnige jaren geleden is basisschool De Dissel verhuisd. Het is de bedoeling om de huidige bebouwing te slopen en hiervoor in de plaats 11 woningen te realiseren (2 blokken met 4 woningen, 1 blok van 2 woningen en in de toekomst eventueel een vrijstaande woning). Ter inzageHet ontwerpbestemmingsplan ligt van 13 juni  tot en met 24 juli 2019 ter inzage. Inzien kan via:1.Een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. 2.De gemeentelijke website: www.dewolden.nl/inzienbestemmingsplannen.3.www.ruimtelijkeplannen.nl zoek op planidentificatie: NL.IMRO.BP00391-0301. ZienswijzenEen ieder kan tijdens bovengenoemde periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van De Wolden, Postbus 20, 7920 AA, Zuidwolde. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken. Hiervoor kan contact opgenomen worden met Jenny Nijzing van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (tel. 140528).

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ruinerwold