Search
Close this search box.

Aanvraag Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening

  1. Bekendmakingen ruinerwold
  2. STAATSCOURANTVaststelling beheersverordening Ruinerwold, De WoldenIn werkingInzien beheersverordening

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die je van het laatste nieuws over Ruinerwold willen voorzien. Daarbij horen ook lokale bekendmakingen die worden gemaakt in Ruinerwold.

Er is een Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening verleend in De Wolden op het adres in , met daarbij de volgende melding:

STAATSCOURANTVaststelling beheersverordening Ruinerwold, De WoldenIn werkingInzien beheersverordening

Er is door De Wolden hierbij de volgende toelichting gegeven voor deze beslissing:

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 30 april 2015 heeft besloten om de beheersverordening Ruinerwold vast te stellen. In de beheersverordening is de planologische situatie van de kern Ruinerwold (exclusief bedrijventerrein Hoge Akkers) vastgelegd. De beheersverordening vervangt hiermee de voorheen geldende bestemmingsplannen. De beheersverordening Ruinerwold treedt met ingang van 15 mei 2015 in werking en is vanaf dat moment voor iedereen in te zien. Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep aan te tekenen tegen de beheersverordening. De beheersverordening is vanaf 15 mei 2015 in te zien via: • een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde; • dewolden.nl; • ruimtelijkeplannen.nl, zoek op planidentificatie: NL.IMRO.1690.BV00362-0401.

Wil je meer weten over deze bekendmaking? Hiervoor kan je terecht bij de instantie die de bekendmaking heeft uitgegeven. Een eventueel bezwaar kan ook via deze weg ingediend worden, mits dit tijdig wordt gedaan na deze bekendmaking.

Deel dit artikel

Andere bekendmakingen Ruinerwold