Search
Close this search box.

Vacature Technisch Medewerker

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Technisch Medewerker in Ruinerwold? WerkTalent is dan naar jou op zoek. De vacature van Monteur Inspecteur is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Monteur Inspecteur
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2300 – 3200
Uren p/w 36 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Technisch Medewerker? Je kunt contact opnemen met Marco de Zwart Marco de Zwart op het telefoonnummer 31622661956 of per e-mail via marcodezwart@mail.werktalent.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Technisch Medewerker WerkTalent 16-05-2024

Andere vacatures