Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature VAKANTIE: Callcenter medewerker

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als VAKANTIE: Callcenter medewerker in Ruinerwold? Timing is dan naar jou op zoek. De vacature van Callcenter Medewerker Klantenservice is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Callcenter Medewerker Klantenservice
Branche Afval en milieu
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 17 – 24
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van VAKANTIE: Callcenter medewerker? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via MKBMeppel@timing.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. VAKANTIE: Callcenter medewerker Timing 16-05-2024

Andere vacatures