Search
Close this search box.

Vacature Verpleegkundige kantooruren

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Verpleegkundige kantooruren in Ruinerwold? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Algemeen Verpleegkundige is beschikbaar per 30-05-2024 tot en met 29-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Algemeen Verpleegkundige
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 18 – 18
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Verpleegkundige kantooruren? Je kunt contact opnemen met Tom en Siebrich Tom en Siebrich op het telefoonnummer 050-8505170 of per e-mail via vacatures.zorgnoordoost@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Verpleegkundige kantooruren Randstad 30-05-2024

Andere vacatures