Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Vrachtwagenchauffeur CE

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Vrachtwagenchauffeur CE in Ruinerwold? IQ Select is dan naar jou op zoek. De vacature van Autolaadkraan Vrachtwagenchauffeur is beschikbaar per 22-05-2024 tot en met 22-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van LBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Autolaadkraan Vrachtwagenchauffeur
Branche Transport/Opslag/Distributie, Zakelijke dienstverlening
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau LBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3000 – 3500
Uren p/w 36 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Vrachtwagenchauffeur CE? Je kunt contact opnemen met IQ Select Apeldoorn op het telefoonnummer 0180-745747 of per e-mail via apeldoorn@iqselect.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Vrachtwagenchauffeur CE IQ Select 22-05-2024

Andere vacatures