Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Vrachtwagenchauffeur dagdiensten

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Vrachtwagenchauffeur dagdiensten in Ruinerwold? Wolfram Chain is dan naar jou op zoek. De vacature van Vrachtwagenchauffeur is beschikbaar per 21-05-2024 tot en met 20-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Vrachtwagenchauffeur
Branche Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2500 – 2700
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Vrachtwagenchauffeur dagdiensten? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via zwolle@wolframchain.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Vrachtwagenchauffeur dagdiensten Wolfram Chain 21-05-2024

Andere vacatures