Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Werken in of rondom Meppel? Wij komen graag met jou in contact!

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Werken in of rondom Meppel? Wij komen graag met jou in contact! in Ruinerwold? Timing is dan naar jou op zoek. De vacature van Steenzetter Waterbouwkundige Werken is beschikbaar per 08-04-2024 tot en met 07-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Steenzetter Waterbouwkundige Werken
Branche Zakelijke dienstverlening
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 17 – 24
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Werken in of rondom Meppel? Wij komen graag met jou in contact!? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via MKBMeppel@timing.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Werken in of rondom Meppel? Wij komen graag met jou in contact! Timing 08-04-2024

Andere vacatures