Search
Close this search box.

Vacature Werkplaatsmedewerker

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws Ć©n de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Werkplaatsmedewerker in Ruinerwold? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Beletteraar is beschikbaar per 07-06-2024 tot en met 06-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Beletteraar
Branche Overig
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 16 – 16
Uren p/w 37 – 37
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Werkplaatsmedewerker? Je kunt contact opnemen met joris & sarina joris & sarina op het telefoonnummer 0522 - 237 910 of per e-mail via meppel@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Werkplaatsmedewerker Randstad 07-06-2024

Andere vacatures