Search
Close this search box.

Vacature Werkvoorbereider E Infratechniek

Redactie RuinerwoldOnline.nl

De redactie van RuinerwoldOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Ruinerwold aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Werkvoorbereider E Infratechniek in Ruinerwold? Technical Valley B.V.;Technical Valley is dan naar jou op zoek. De vacature van Werkvoorbereider is beschikbaar per 31-05-2024 tot en met 30-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Werkvoorbereider
Branche Overig
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3150 – 3150
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Werkvoorbereider E Infratechniek? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures ruinerwold
  2. Werkvoorbereider E Infratechniek Technical Valley B.V.;Technical Valley 31-05-2024

Andere vacatures